Begin met WOOX om uw woning, kantoor of vakantiehuis 'slimmer' te maken en apparaten, licht en energie op afstand te kunnen regiseren?

 

 

 

WOOXR4444 smart home pakket

WOOX R4444 smart home pakket


Starterset voor smart home

Met het WOOXR4444 smart home pakket maak je de eerste stap richting een slimmer huis door apparaten, verlichting en energieverbruik op afstand te beheren. In dit pakket zitten twee WOOX slimme stekkers, twee WOOX Smart LED lampen, een WOOX slimme stekkerdoos en een WOOX Smart Camera. Ieder product wordt geleverd in de eigen verpakking met een gebruikershandleiding.

 

Smart Plugs

De WOOX slimme stekker steek je in een gewoon stopcontact. De stekker geeft je de mogelijkheid om de stroom in en uit te schakelen op afstand vanaf je smartphone of tablet. Je kan ook een timer of schema instellen zodat de stekker automatisch aan of uit gaat op jouw gekozen tijdstip.

 

Smart Multi Plug

De WOOX slimme stekkerdoos heeft alle functies van de WOOX slimme stekker, en meer! Dankzij 3 stopcontacten en 4 USB poorten kan je tot wel 7 apparaten tegelijk aansluiten of opladen. Je hebt nooit meer een tekort aan oplaadpunten voor je smartphone of andere mobiele apparaten. Elk stopcontact en de USB hub kunnen individueel in- of uitgeschakeld worden voor maximale energiebesparing.

 

Smart Camera

De WOOX Smart Camera is een compacte maar complete beveiligingscamera met verschillende slimme functies. De camera beschikt over 1080p beeldkwaliteit en infrarood-sensoren, waardoor je niet alleen overdag maar ook 's nachts scherpe beelden te zien krijgt. Je kan de camera instellen om beweging te herkennen en berichten door te sturen naar je smartphone of tablet, zodat je onmiddelijk op de hoogte bent wanneer er in zicht van de camera iets gebeurt. Door de ingebouwde microfoon en speaker is de camera in staat tot 2-weg audio. Daarom is deze camera niet alleen geschikt om inbrekers af te schrikken, maar ook ideaal als baby-monitor.

 

Smart LED lamp

De WOOX Smart LED lamp geeft zowel warm wit licht als licht in verschillende kleuren. Je kunt de kleuren volledig handmatig instellen en de lichtintensiteit naar wens dimmen. Ook kan je een timer instellen zodat de lamp automatisch uit gaat op een bepaald tijdstip, of een schema instellen zodat de lamp volledig automatisch aan en uit gaat op jouw gekozen tijdstippen.

 

Handig om te weten

WOOX smart producten verbind je via WiFi. Je hebt dus enkel een WOOX product, een WiFi router en een smartphone of tablet nodig. Je hoeft geen extra hardware zoals een bridge of hub aan te schaffen. Alle WOOX smart apparaten werken met Amazon Alexa en Google Home. Met behulp van Alexa of Home kan je al je verbonden WOOX apparaten aansturen met je stem. Let wel dat een Amazon Alexa of Google Home apart aangeschaft moet worden om gebruik te maken van stembesturing, en dat WOOX producten niet werken met andere stembesturingsprogramma's.

 

Inhoud van de verpakking:
R4026 Slimme stekkers, 2x R4553 Slimme LED lampen (beiden zijn kleur+warm wit), 1x R4024 indoor Smart camera en 1x R4028 Slimme verlengsnoer.

 

Prijs € 129.95 p/s

WOOXR4444 smart home pakket is te bestellen via de mail op info@beekcom.nl

 

 

 

VENZ APLAY ONE

VENZ APLAY ONE


VENZ APLAY ONE is de nieuwe revolutionaire draagbare en krachtige luidspreker van VENZ met connectiviteit in vier standen.

APLAY ONE verbindt u eenvoudig via Bluetooth voor direct afspelen van audio vanaf uw smartphone of tablet.

Ten tweede werkt APLAY ONE op een WiFi-modus die het verbindt met de gratis VENZ APLAY-app die je op je Android- of iOS-apparaat uitvoert en je APLAY ONE in de VENZ APLAY-opstelling voor meerdere ruimtes invoegt, zodat je via je eigen WiFi-verbinding kunt streamen met behulp van streamingdiensten zoals Spotify, TuneIn, Tidal, iHeartradio en het maken van de APLAY ONE deel uitmakend van uw multiroom-opstelling met andere aangesloten apparaten met behulp van het op Qplay / Linkplay gebaseerde platform.

De derde modus die u kunt selecteren op uw APLAY ONE is om muziek af te spelen vanaf een USB-opslagapparaat dat is aangesloten op de USB 2.0-poort aan de achterkant van de APLAY ONE-luidspreker, MP3-, WAV- of FLAC-nummers die vloeiend worden afgespeeld, worden afgespeeld op uw APLAY ONE-luidspreker.

De vierde modus die u op de APLAY ONE vindt, is de line in-functie waarmee u muziek handmatig kunt streamen met behulp van de digitale knoppen boven op de luidspreker wanneer u een apparaat aansluit met behulp van een 3,5 mm-jackkabel die in de AUX IN-poort is gestoken aan de achterkant van de APLAY ONE.Andere compatibiliteit voor muziekstreaming:

Op DLNA vindt u de APLAY ONE als compatibel streamingapparaat waarmee u services kunt streamen als Google Music, Amazon Cloud, Dropbox, OneDrive en Google Drive. Ook ondersteunt APLAY ONE Airplay waarmee je muziek van iTunes en je iOS-apparaat rechtstreeks op de APLAY ONE-luidspreker kunt afspelen.Ontwerp

APLAY ONE is wederom een geweldig VENZ-product gemaakt door onze kracht als Venztech-organisatie, waar we APLAY ONE ontwerpen en ontwikkelen met onze sterke combinatie van Chinese ontwikkeling, productievaardigheden en onze Europese ontwerpideeën. APLAY ONE past gemakkelijk in elke decoratie in elke kamer. Met zijn moderne industriële look combineert het verschillende materialen met een sterke ingebouwde, zwarte en donkergrijze kleurencombinaties en de finishing touch door de dikke donkerbruine lederen riem maakt de APLAY ONE echt geschikt voor elk interieurontwerp.

Kenmerken:
• Draagbaar op een oplaadbare batterij, 8 uur + afspeeltijd
• Verbind via WiFi in de instelling voor meerdere kamers in de Free VENZ APLAY
• Gratis VENZ APLAY multi-room app voor Android en iOS beschikbaar
• Bluetooth-verbinding voor direct afspelen vanaf smartphone of tablet
• Ingebouwde WiFi / Ondersteuning WiFi-hotspot
• Ondersteuning van DLNA, Airplay, Qplay / Linkplay-protocol
• Ondersteuning voor cloud streaming-service: Spotify, iHeartradio, TuneIn, TIDAL
• Ondersteuning voor USB-laden, afspelen & AUX (3,5 mm-aansluiting) afspelen
• Automatische schakelmodus tussen USB- en AUX-aansluiting (3,5 mm-aansluiting)
• Ingebouwde passieve radiator voor meer bas
• Vervormingsvrij geluid bij maximaal volumeSpecificaties:
• Vermogen: 20 W RMS
• Voeding: 5V / 1.5A
• Signaal / ruisverhouding:> 85dB
• Frequentiebereik: 50Hz ~ 20kHz
• Oplaadbare lithiumbatterij: 3,7 V / 2200 mAh
• Vermogen: 20 W RMS
• Ingangspoorten: 1x USB 2.0, 1x AUX IN, Micro USB 5V oplaadpoort
• Sterk gebouwd omhulsel + 4 rubberen voetjes voor een uitgebalanceerde positionering

 

Prijs € 79.99 p/s

VENZ APLAY ONE is te bestellen via de mail op info@beekcom.nl

 

 

 

 

 

 

 

WOOX R4057 SMART CAMERA

WOOX R4057 SMART CAMERA, BUITEN OF BINNEN TOEPASSING, OPNAME MOGELIJKHEID CLOUD OF SD KAART,1920 X 1080 PIXELS, POWERED BY TUYAVerbonden met de intuïtieve gratis TUYA SMARTLIFE app fungeert deze WOOX R4057 outdoor camera als uw ogen en oren en biedt veiligheid en beveiliging terwijl u niet thuis bent.
De geavanceerde patroonherkenning en bewegingsdetectietechnologie zorgen voor gemoedsrust, met aanpasbare waarschuwingen om u de volledige controle te geven.
Met de WOOX R4057 indoor camera houdt u altijd zicht op uw eigen huis, kantoor of eigendommen.

WOOX R4057 Smart WiFi outdoor Camera met nachtvisie, bewegingsdetectie, opname via SD of cloud, powered by TUYA

Verbonden met de intuïtieve gratis TUYA SMARTLIFE app fungeert deze WOOX R4057 Smart WiFi outdoor Camera als uw ogen en oren en biedt veiligheid en beveiliging terwijl u niet thuis bent.

De geavanceerde patroonherkenning en bewegingsdetectietechnologie zorgen voor gemoedsrust, met aanpasbare waarschuwingen om u de volledige controle te geven.

Met de WOOX R4057 Smart WiFi outdoor Camera houdt u altijd zicht op uw eigen huis, kantoor of eigendommen.

U koppelt de WOOX camera eenmalig in uw WiFi netwerk middels de gratis TUYA SMARTLIFE app op uw telefoon en daarna kunt u waar dan ook ter wereld direct verbinding maken met de camera middels de app op uw telefoon.

De WOOX R4057 Smart WiFi outdoor Camera beschikt over infrarood-leds en computervisie-algoritmen om het nachtzicht automatisch te activeren wanneer het minder licht is.

Geeft ook in de nacht het volledige gezichtsveld van de camera.

Dankzij de ingebouwde microfoon en luidspreker op de WOOX R4057 Smart WiFi outdoor Camera blijft u in contact met uw huishouden.

Communiceer na schooltijd met de kinderen die thuis komen, vertel uw hond om te stoppen met blaffen of zeg hallo via de TUYA SMARTLIFE app.

De WOOX Camera's bewegingsdetectie en computervisie-technologie bieden aanpasbare meldingen, zodat u alleen de meldingen krijgt die er toe doen.

De WOOX R4024 indoor camera werkt ook met spraakbesturingsprotocollen als; Amazon Alexa, Google Home en werkt ook met IFTTT.

 

- Dag- & nachtfunctionaliteit Ja
- Verbindingstechnologie Draadloos
- Audio-ondersteuning Ja
- Kenmerken audio-ondersteuning Tweeweg audiocapaciteit
- framesnelheid (max) 30 frames per seconde
- Digitale video-indeling H.264
- Voorzieningen 2-weg-spraakcommunicatie, Technologie voor bewegingsdetectie
- Resolutie digitale video-opname  1920 x 1080
- Type camerbevestiging Muurbevestiging
- bewegingsdetectie Ja
- Max digitale videoresolutie 1920 x 1080
- Cameratype Netwerkbewakingscamera
- Type Digitale camera
- Mechanisch ontwerp camera Vast
- Type Microfoon
- Wi-Fi Ja
- Netwerkinterface IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n, WiFi, 2.4Ghz
- Min. gebruikstemperatuur -20 °C
- Max. gebruikstemperatuur 50 °C
- Kleurencategorie Zwart
- Kleur Zwart
- Ondersteunde geheugenkaarten microSD-kaart
- Model microSDHC
- Max. ondersteunde grootte 128 GB
- Bescherming Weerbestendig, IP65
- binnen/buiten Openlucht
- Wireless LAN: 802.11b,/g/n
- Wireless beveiliging: 64/128-bit, WPA/WPA2

 

Meegeleverd in de verpakking:

1x WOOX R4057 smart camera

1x Stroomadapter

1x USB-kabel

1x Montagemateriaal

1x Batterijpack

1x Gebruikershandleiding

 

Prijs € 79,95 p/s

Camera is te bestellen via de mail op info@beekcom.nl

 

 

 

 

 

WOOX R4049 Smart LED Strip RGBW 5 meter met adapter

WOOX R4049 Smart LED Strip RGBW 5 meter met adapterLicht voor elke situatie
De WOOX Smart LED strip is een slimme LED strip die verschillende kleuren licht uit kan stralen. De strip heeft verschillende slimme functies die je leven makkelijker maken. Met de verschillende kleurenopties ben je klaar om te werken, lezen, feesten of juist om te ontspannen na een lange dag. Met de WOOX Smart LED strip bouw jij precies de sfeer die jij wil in je huis. Je slimme verlichtingssysteem is makkelijk uit te breiden met meer WOOX Smart LED lampen.

 

Slimme functies
De WOOX Smart LED strip is niet zomaar een lamp met kleuren. Je kan de strip precies instellen op jouw gewenste kleur en de lichtintensiteit dimmen. Ook kan je een timer instellen waarna de LED strip automatisch uitschakelt, of een schema instellen waardoor de strip op jouw gekozen tijdstippen aan of uit gaat. Door de LED strip in de ochtend automatisch aan te laten gaan wordt je prettig wakker. Deze slimme functies gebruik je met behulp van de Woox Home app. Deze app is gratis beschikbaar in de App Store en Google Play Store.

 

Verbinden via WiFi of extra hardware
Je verbind de WOOX Smart LED strip met je WiFi netwerk. Je hebt daarom enkel een WiFi router nodig, en hoeft dus een extra hardware zoals een bridge of hub aan te schaffen. Alle WOOX smart apparaten werken met Amazon Alexa en Google Home. Met behulp van Alexa of Home kan je al je verbonden WOOX apparaten aansturen met je stem. Let wel dat een Amazon Alexa of Google Home apart aangeschaft moet worden om gebruik te maken van stembesturing, en dat WOOX producten niet werken met andere stembesturingsprogramma's.

 

- Vereist voltage AC 100 - 240 V
- Vereiste frequentie 50/60 Hz
- Omgevingsparameters
- Max. gebruikstemperatuur 40 °C
- Min. gebruikstemperatuur -10 °C
- Kleur Wit
- Kleurencategorie Wit
- Producttype  Lichtstrook
- Ingebouwde LED-lamp  Ja
- Aantal geïnstalleerde lampjes 150.0000
- Garantie 2 jaar
- Type lamp LED
- Aantal LED's  150.0000
- Kenmerken Van kleur veranderende LED
- Dimbaar Ja
- Wattverbruik 30 W
- Communicatietechnologieën WiFi
- Compatibel met intelligente assistent  Alexa, Google-assistent

 

Prijs € 49,95 p/s

LED Strip is te bestellen via de mail op info@beekcom.nl

 

 

 

 

 

 

 

WOOX R5077 Smart LED spot RGBW GU10

WOOX R5077 Smart LED spot RGBW GU10Licht voor elke situatie
De WOOX Smart LED lamp is een slimme LED lamp die verschillende kleuren licht uit kan stralen. De lamp heeft verschillende slimme functies die je leven makkelijker maken. Met de verschillende kleurenopties ben je klaar om te werken, lezen, feesten of juist om te ontspannen na een lange dag. Met de WOOX Smart LED lamp, bouw jij precies de sfeer die jij wil in je huis. Je slimme verlichtingssysteem is makkelijk uit te breiden met meer WOOX Smart LED lampen.

 

Slimme functies
De WOOX Smart LED lamp is niet zomaar een lamp met kleuren. Je kan de lamp precies instellen op jouw gewenste kleur en de lichtintensiteit dimmen. Ook kan je een timer instellen waarna de lamp automatisch uitschakelt, of een schema instellen waardoor de lamp op jouw gekozen tijdstippen aan of uit gaat. Door de lamp in de ochtend automatisch aan te laten gaan wordt je prettig wakker. Deze slimme functies gebruik je met behulp van de Woox Home app. Deze app is gratis beschikbaar in de App Store en Google Play Store.

 

Verbinden via WiFi of extra hardware
Je verbind de WOOX Smart LED lamp met je WiFi netwerk. Je hebt daarom enkel een WiFi router nodig, en hoeft dus een extra hardware zoals een bridge of hub aan te schaffen. Alle WOOX smart apparaten werken met Amazon Alexa en Google Home. Met behulp van Alexa of Home kan je al je verbonden WOOX apparaten aansturen met je stem. Let wel dat een Amazon Alexa of Google Home apart aangeschaft moet worden om gebruik te maken van stembesturing, en dat WOOX producten niet werken met andere stembesturingsprogramma's.

 

Handig om te weten
Dankzij de E14 fitting past de WOOX Smart LED lamp in elke fitting van deze afmeting. LED lampen zijn aanzienlijk energiezuiniger dan de ouderwetse gloei- of halogeenlampen. De WOOX Smart LED lamp geeft een lichtintensiteit tot 350 lumen af bij een verbruik van 4,5 Watt.

 

- Energieverbruik tijdens gebruik 4.5 Watt
- Vereist voltage AC 220 - 240 V
- Vereiste frequentie 50 Hz
- Afmetingen & gewicht: Hoogte 106 mm
- Max. gebruikstemperatuur 50 °C
- Min. gebruikstemperatuur -20 °C
- Kleur Wit
- Productmateriaal Polycarbonaat
- Kleurencategorie Wit
- Producttype Lamp
- Ingebouwde LED-lamp Ja
- Dimmer Ja
- Garantie 1 jaar
- Gloeilamp
- Type lamp LED
- Lichtkracht 350 lumens
- Levensduur 25000 uur
- Dimbaar Ja
- Type aansluiting GU10
- Verlichtingskleur RGBW-verlichting
- Wattverbruik 4.5 W
- communicatietechnologieën WiFi
- compatibel met intelligente assistent Alexa, Google-assistent

 

Prijs € 17,50 p/s

Lamp is te bestellen via de mail op info@beekcom.nl

 

 

 

 

 

 

WOOX R5076 Smart LED lamp RGBW E14

WOOX R5076 Smart LED lamp RGBW E14Licht voor elke situatie
De WOOX Smart LED lamp is een slimme LED lamp die verschillende kleuren licht uit kan stralen. De lamp heeft verschillende slimme functies die je leven makkelijker maken. Met de verschillende kleurenopties ben je klaar om te werken, lezen, feesten of juist om te ontspannen na een lange dag. Met de WOOX Smart LED lamp, bouw jij precies de sfeer die jij wil in je huis. Je slimme verlichtingssysteem is makkelijk uit te breiden met meer WOOX Smart LED lampen.

 

Slimme functies
De WOOX Smart LED lamp is niet zomaar een lamp met kleuren. Je kan de lamp precies instellen op jouw gewenste kleur en de lichtintensiteit dimmen. Ook kan je een timer instellen waarna de lamp automatisch uitschakelt, of een schema instellen waardoor de lamp op jouw gekozen tijdstippen aan of uit gaat. Door de lamp in de ochtend automatisch aan te laten gaan wordt je prettig wakker. Deze slimme functies gebruik je met behulp van de Woox Home app. Deze app is gratis beschikbaar in de App Store en Google Play Store.

 

Verbinden via WiFi of extra hardware
Je verbind de WOOX Smart LED lamp met je WiFi netwerk. Je hebt daarom enkel een WiFi router nodig, en hoeft dus een extra hardware zoals een bridge of hub aan te schaffen. Alle WOOX smart apparaten werken met Amazon Alexa en Google Home. Met behulp van Alexa of Home kan je al je verbonden WOOX apparaten aansturen met je stem. Let wel dat een Amazon Alexa of Google Home apart aangeschaft moet worden om gebruik te maken van stembesturing, en dat WOOX producten niet werken met andere stembesturingsprogramma's.

 

Handig om te weten
Dankzij de E14 fitting past de WOOX Smart LED lamp in elke fitting van deze afmeting. LED lampen zijn aanzienlijk energiezuiniger dan de ouderwetse gloei- of halogeenlampen. De WOOX Smart LED lamp geeft een lichtintensiteit tot 350 lumen af bij een verbruik van 4,5 Watt.

 

- Energieverbruik tijdens gebruik 4.5 Watt
- Vereist voltage AC 220 - 240 V
- Vereiste frequentie 50 Hz
- Afmetingen & gewicht: Hoogte 106 mm
- Max. gebruikstemperatuur 50 °C
- Min. gebruikstemperatuur -20 °C
- Kleur Wit
- Productmateriaal Polycarbonaat
- Kleurencategorie Wit
- Producttype Lamp
- Ingebouwde LED-lamp Ja
- Dimmer Ja
- Garantie 1 jaar
- Gloeilamp
- Type lamp LED
- Lichtkracht 350 lumens
- Levensduur 30000 uur
- Dimbaar Ja
- Type aansluiting E14
- Verlichtingskleur RGBW-verlichting
- Wattverbruik 4.5 W
- communicatietechnologieën WiFi
- compatibel met intelligente assistent Alexa, Google-assistent

 

Prijs € 17,50 p/s

Lamp is te bestellen via de mail op info@beekcom.nl

 

 

 

 

 

 

WOOX R4553 SMART RGB LED LAMP

WOOX R4553 SMART RGB LED LAMP E27


Met de WOOX R4553 SMART RGB LED LAMP E27 stel je gemakkelijk je lamp in op elke kleur die je maar wil. Selecteer een van de 16 miljoen kleuren voor een warme, sfeervolle omgeving of schakel naar koel wit licht voor momenten die om optimale concentratie vragen.
De lamp kan eenvoudig in iedere E27 fitting gedraaid worden, zolang de fitting aangesloten is op een normale schakelaar en niet op een dimmer. De dimfunctie is namelijk in de lamp zelf geïntegreerd.
WiFi smart RBG led lamp

 

- Privé design
- RGB kleurenschema + dimbaar warm wit licht
- connectie via de WOOX app wat draait op Tuya smart
- Voice controle met Alexa en Google Assistent.
- Gewicht: 0.10 kg
- Afmetingen: 6 × 6 × 11.7 cm
- Maximale Watt: 8 Watt
- Protocol: WIFI IEEE 802/11b/g/n 2.4Ghz
- Stroomaansluiting: 220-240VAC 50/60Hz
- Werking temperatuur: -10-+40℃
- Dimensie: 60*60*117mm
- Energielabel: A+
- Fitting: E27/E26
- Kleur: RGB-regelbaar
- Kleur temperatuur: RGB+WW 3000K
- Lichtintensiteit: 600 lumen
- Voice controle: Alexa en Google Assistent
- Levensduur: 30.000 uur
- Netwerk: draadloos


Prijs € 17,50 p/s

Lamp is te bestellen via de mail op info@beekcom.nl

WOOX R4553

 

WOOX R4553

 

 

 

 

WOOX R5024 SMART PLUG

WOOX R5024 SMART PLUG/ SLIMME STEKKER SCHUKO, 16A, TUYA/ AMAZON ALEXA/GOOGLE ASSIST/IFTTT, WHITE


Bedien uw huishoudelijke apparaten waar u ook bent. 
Op het werk, op vakantie, waar u ook bent: bedien uw huishoudelijke apparaten op afstand met de R5024 WOOX Smart plug.

De R5024 oftewel Slimme stekker kun je simpelweg in een stopcontact stoppen
Je opent op je telefoon de WOOX Home app en koppelt de Smart plug met de app zodat je de Smart plug aan of uit zet of je stelt middels de app een timer in wanneer de plug stroom geeft en wanneer stopt. Zo vergeet je nooit meer de stroom af te zetten van een apparaat of van een verlengsnoer met meerdere apparaten die daarop aangesloten zijn, handig en vooral zuinig.

Doordat de WOOX slimme stekker en app samen werken in een cloud omgeving kun jij ook op afstand via de WOOX Home app de Smart plug bedienen. Een leuke bijkomstigheid is dat de WOOX producten volledig te koppelen zijn en ondersteund worden door Amazon Alexa, Google Assistant en IFTTT.

 

Technische specificaties
- Voeding: AC 180-240V, 50 Hz / 60 Hz
- Nominale ingangsspanning: AC 230V
- Stroomverlies stand-by: ≤1W
- Nominale stroom: 16Amax
- Maximale belasting: 3680W
- Protocol: IEEE WIFI 802.11b / g / n 2.4 Ghz
- WiFi-bereik (open gebied) WiFi 2,4-2.483 GHz
- Werktemperatuur: -10 + 40 ° C
- Materialen: PC (UL94-V0 FIRE-RETARDANT)
- Mate van bescherming: IP20

afmetingen
- Breedte: 49 mm
- Diepte: 49 mm
- Hoogte: 83 mm

 

Prijs € 19,95 p/s

Smartplug is te bestellen via de mail op info@beekcom.nl

 

 

 

 

 

Woox R4026 smartplug

WOOX R4026 smartplug


De Woox R4026 smartplug is gemakkelijk in te stellen en maakt het nog makkelijker om jouw huishoudelijke apparaten overal ter wereld te beheren met slechts een tik op uw smartphone. Ontmoedig inbrekers door je lampen in en uit te schakelen volgens een schema zodat het lijkt alsof je altijd thuis bent als je eigenlijk weg bent.

Met een tik op je smartphone, kun je gemakkelijk jouw lampen en andere apparaten in de woonkamer uitschakelen zonder uit bed te hoeven stappen. Of stel bijvoorbeeld schematisch in dat alle lampen om middernacht uitschakelt worden.

De smartplug geeft je een gerust gevoel met de aftel timer functie, welke automatisch alle werkende huishoudelijke apparaten uitschakelt (e.g. strijkijzer of krultang) wanneer je vooraf een tijdslimiet hebt ingesteld.

Rooster de smart plug in om automatisch elektronica in of uit te schakelen naar behoefte, zoals de lampen inschakelen bij zonsondergang of uitschakelen bij zonsopgang.

Compatibel met Android, iOS, Google Assistent en Amazon Echo
Je kunt de smartplug koppelen met Google Assistent en Amazon Echo voor stemcontrole.
Beheer apparaten die verbonden zijn met de smart plug waar je ook maar internet hebt, door gebruik te maken van de gratis Woox app op je smartphone.

 

WiFi smart Stekker
– Privé design
– Op afstand apparaten uit en aan zetten.
– connectie via de WOOX app wat draait op Tuya smart
– voice control met Alexa en Google Assistent.

Specificaties:
– Stroom aansluiting: AC 180-240V, 50Hz/60Hz
– Normale voltage: AC 230V
– Standby stroom verbruik: kleiner dan 1 Watt
– Maximale Amp: 10A
– Maximale Watt: 2300 Watt
– Protocol: WIFI IEEE 802/11b/g/n 2.4Ghz
– Werking temperatuur: -10-+40℃
– Grote: 55*55*72mm

 

Prijs € 18,50 p/s

Smartplug is te bestellen via de mail op info@beekcom.nl

 

 

 

 

WiFi smart Multi-plug WOOX

WOOX R4028 WiFi smart Multi-plug


WiFi smart Multi-plug (powerstrip) met 4 USB
- privé ontwerp
- te verbinden met de WOOX-app op Tuya smart
- werkt met Amazon Alexa en Google Home
Tijdschakelaar - Stel elektrische apparaten om van tijd te veranderen, geniet van het leven zonder te wachten
Remote App Control, maakt uw leven gemakkelijker
Multi-jack ontwerp, tegemoetkomend aan verschillende behoeften
Overbelastingsbeveiliging
Baby-proof stopcontactcontactdoos Voorkomt gevaar voor elektrische schokken
Slank ontwerp Eenvoudig opslaan en ruimtebesparend
Non-slip siliconen ontwerp Stick to the desktop glijdt niet weg

 

Specs
- Voeding: AC 90V-264V (50 / 60Hz)
- Nominale ingangsspanning: AC 230V
- Stroomuitval standby: ≤1W
- Totale uitgangsstroom: 16A Max.
- Enkele uitgangsstroom: 10A Max.
- Maxmium belasting: 3680W
- USB-uitgang: DC 5V / 4A volledig
- Protocol: WIFI IEEE 802 / 11b / g / n 2.4 Ghz
- Werktemperatuur: -30- + 65 ℃
- Materiaal: ABS + PC, (750 ℃ V-0 BRANDVERTRAGENDE)
- Afmeting: 264 * 66 * 40 mm, kabellengte 1,8 m

 

Prijs € 37,50 p/s

Smartplug is te bestellen via de mail op info@beekcom.nl

 

 

 

 

Binnen camera R4024

WOOX Binnen camera R4024


WiFi slimme IP-camera (binnen)
- te verbinden met de WOOX-app op Tuya smart
- werkt met Amazon Alexa en Google Home
Vrije keuze van installatie
groothoeklens zonder blinde vlekken
Sterke 3M-kleeflaag, flexibele basis, flexibel aangepast bewakingsbereik, met de mogelijkheid om elke hoek van het huis te bekijken
720P HD-resolutie
25FPS soepel zonder onderbrekingen
Maximale 720P HD-resolutie, 1 miljoen pixel HD-beeldkwaliteit, 25fps maximale adaptieve codetarief
Automatisch infraroodvullicht, 10M nachtzichtbereik
Ingebouwde IR-CUT-functie,
intelligente perceptie van omgevingslichtveranderingen
en schakel nachtzichtmodus
Intelligente bewegingsdetectie, automatisch capture-alarm
Auto / Manual-schakelaar Home / Away-modus,
Schakel bewegingsdetectie uit in de thuismodus
Wanneer het object in het detectiegebied beweegt,
de APP drukt het alarm in realtime en legt vast
Ondersteuning voor het delen van één belangrijke apparaat
Voeg gezinsleden toe aan uw app om goede tijden met uw gezin te delen
Ondersteunt tweerichtingsstem, kan horen en spreken
Ingebouwde microfoon + luidspreker, zelfs op verschillende plaatsen,
kan op elk moment met familie chatten
Ondersteunt SD-kaart (tot 128 G), private cloud-opslag
SD-kaart: het kan zoals gebruik opnemen, zelfs als het is losgekoppeld van het netwerk (ongeveer 1 uur voor elke 1 GB).
NVR Private Cloud Storage: maak je geen zorgen over het verliezen van bewijs als gevolg van cameradiefstal / -schade


- Stroomtoevoer: 5V1A
- Resolutie: 1920 x 1080 (1080P)
- Beeldcompressie: H.264
- Kijkhoek: 115 °
- Lens: 4 mm F2.0
- Pixel: 2Mega
- Sensortype: 1/3 inch CMOS
- Audio: tweerichtingsaudio
- Bewegingsdetectie: ondersteuning
- IR-afstand: 10m
- Opslag: ondersteuning voor micro SD-kaart 128 GB MAX.
- Protocol: WIFI IEEE 802 / 11b / g / n 2.4 Ghz
- Interface: Micro USB
- Materialen: ABS
- Werktemperatuur: -20 ℃ -50 ℃
- Afmetingen: 53x32x113mm

 

Prijs € 39,95 p/s

Camera is te bestellen via de mail op info@beekcom.nl

 

 

Beekcom

Het Computer Service Bedrijf van Nijkerkerveen en omstreken


 

 

Contact